Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Defa imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu yol çakmaklar çok etkilidür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on hin alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden haneükebilir ama puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında aynasız çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma problem oluşum etmez. Ancak kez imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şense olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşıtlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında hakikat problem havaın itici değil çokça har olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem muhafaza havaı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının gökyüzü geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ gökyüzü geçirmedikleri bağırsakin öteki rakiplerine kebir başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir