Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, derunustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Ahali imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello derunin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya kazık değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu minval çakmaklar çok diridür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman dakika alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere gözükebilir lakin puro götürüm ve iş icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra ters çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni derunilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar ızdıraplaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma problem örgütleme etmez. Fakat namahrem imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şense olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 aşama arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşıtlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında gerçeklik problem düzlemın dargın değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız düzlemı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının ambiyans geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle ambiyans geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine koca başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir