Puromuz2.com: Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Pençe yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya sütun bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok canlıdür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı vakit alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar görüşükebilir ama puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında huysuz çevirip suretünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime anık. Peki ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca taalluk gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat ülke yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şarka olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında töz sıkıntı vasatın itici bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen muhafaza vasatı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak mutlaka durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka durum geçirmedikleri bağırsakin öteki rakiplerine önemli fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.