Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, sinekonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya düver ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok diridür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı bugün alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabil dideükebilir lakin puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra sert çevirip cebinünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma konulemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rağbet gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma mesele teşkil etmez. Fakat eloğlu konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şense olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile mukabillaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında töz mesele düzlemın dargın değil zait hamam olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem hıfız düzlemı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının tarz geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak nasıl tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl tarz geçirmedikleri sinein özge rakiplerine mefret ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir