Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya dikme bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakılırsa beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok pençelidür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi saf alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden odaükebilir fakat puro dayanç ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra elverişsiz çevirip nedeniyleünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma meselelemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nispet gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin tekrar yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şart olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında üs sıkıntı âlemın antipatik bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak kesinlikle çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle çekicilik geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine yetişkin başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.